Serviceydelser

Ring til os og lad os tage en gratis, uforpligtende og uformel snak om dine emner; hvad de skal bruges til og i hvilke omgivelser de skal kunne fungere. Vi vil så give vores bud på, hvilken overfladebelægning, der bedst løser den opgave du står overfor. Vi henviser gerne til andre producenter, hvis den mest velegnede overfladebelægning ikke er hårdkrom eller kemisk nikkel.

Hvis du føler herfor, kan vi også aftale et besøg på din virksomhed. Vi kommer gerne forbi og fortæller om hårdforkromning og/eller kemisk fornikling i relation til dine emner og din problemstilling. Vi kan så i fællesskab fastlægge de nødvendige lagtykkelser og tolerancer samt gennemgå, hvordan produktionen kan gennemføres hos os. Ja, hvis du har behov herfor kan vi skræddersy et kursus om hårdforkromning og kemisk fornikling til din virksomhed med udgangspunkt i jeres emner.

Undertiden vil emnegeometri samt de nødvendige tolerancer og lagtykkelser medføre, at emnerne ikke bare skal pletteres, men også efterbehandles (slibning, varmebehandling, mv.) hos andre underleverandører. Du kan vælge selv at styre logistikken, men vi kan også aftale, at vi styrer underleverandørkæden og sikrer at de færdige emner afleveres til din slutkunde.