a. h. Nichro Haardchrom A/S

Virksomheden Nichro Haardchrom A/S blev oprettet i 1939 og lå i Hvidovre. I 1961 flyttede virksomheden til den nuværende adresse på Søvangsvej i Hvidovre. Den 1.7.1998 blev Nichro Haardchrom A/S og Albertslund Hårdchrom ApS fusioneret under navnet
a.h. nichro Haardchrom A/S. I daglig tale hedder virksomheden bare Nichro.

Albertslund Hårdchrom ApS har rødder tilbage til Blågårdsgade på Nørrebro i 1953, hvor Ole Jørgensen blev ansat som elev hos VITCO. VITCO flyttede til Glostrup midt i halvtredserne og Ole Jørgensen flyttede med. I 1975 nyttiggjorde Ole Jørgensen sin mangeårige erfaring med oprettelse af Albertslund Hårdchrom ApS, der producerede hårdkrombelægninger med succes indtil fusionen i 1998. Virksomheden ledes i dag af Carsten Ree Jørgensen og har ca. 10 ansatte.

a.h. nichro HAARDCHROM A/S er din Surface Engineering samarbejdspartner med speciale indenfor overfladebehandling med hårdkrom og kemisk nikkel. Nichro overfladebehandler og rådgiver om overfladebehandling af f.eks. maskindele, produktionsværktøj, ventiler, specialkomponenter, mv. Nichro kvalitetssikrer alle leverancer og kan naturligvis levere dokumentation herfor, hvis du ønsker det. Har du brug for en detaljeret profil af Nichro, så klik her.

Filosofien bag Surface Engineering er, at selve overfladen udgør en integreret og vital del af den færdige konstruktion. Samspillet mellem konstruktionens geometri, valg af grundmateriale samt valg af den bedst egnede overfladebehandling har afgørende
betydning for slidtage, korrosion samt evt. havari med efterfølgende produktionstab og udgifter til nedbrud, maskinstop, maskinudskiftning, reparation eller blot vedligehold. Hændelser, der hvert år koster industrien masser af penge.